درباره ما

پذیرش وکالت در حوزه های کیفری، حقوقی، خانوادگی، تجاری و ...

سید محسن موسوی سامه وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی

سوابق و تجربه کاری :

دارای مدرک لیسانس حقوق قضایی از دانشگاه های تهران  

دارای مدرک فوق لیسانس حقوق خصوصی از دانشگاه های تهران

پذیرفته شده در آزمون کانون وکلای دادگستری مرکز در شهر تهران با رتبه عالی

21 سال سابقه وکالت دادگستری

           قبول وکالت و حضور در صدها پرونده از جمله :

دعاوی حقوقی ( مانند مطالبه وجه ، مطالبه خسارت و ضرر و زیان ، خلع ید ، الزام به تنظیم سند رسمی ، ابطال سند ، انحصار وراثت و ارث ، سرقفلی و حق کسب و پیشه و تجارت و ….)

دعاوی کیفری ( مانند خیانت در امانت ، کلاهبرداری، سرقت ، جعل و استفاده از سند مجعول ، فروش مال غیر، اخذ دیه و ارش و …)

دعاوی خانوادگی ( انواع طلاق ، نفقه ، تمکین، اجرت المثل و …..)

دعاوی تجاری ( مطالبات مربوط به اسناد تجاری مانند چک و سفته ، دعاوی مربوط به شرکتها )

نگارش و تنظیم قراردادهای مختلف مانند مبایعه نامه ، مشارکت در ساخت ، صلح نامه ، اجاره نامه و …  

ارائه خدمات مشاوره در موضوعات مختلف و تنظیم لوایح حقوقی

01

دعاوی خانوادگی

دعاوی خانوادگی بطور تخصصی در دادگاه خانواده رسیدگی میشود. در دادگاه خانواده قاعدتاً باید قضاتی که آموزش لازم برای رسیدگی به دعاوی و اختلافات خانوادگی را دیده و از نظر فردی هم شرایط لازم را داشته باشند امر قضا را بر عهده بگیرند. دادگاه های خانواده از جمله دادگاه های حقوقی هستند و رسیدگی به دعاوی خانوادگی مطابق تشریفات قانون آیین دادرسی مدنی است. ولی صلاحیت رسیدگی به دعاوی خانواده از دادگاه های عمومی سلب شده و به دادگاه های تخصصی خانواده سپرده شده است.

دعاوی که فرد برای اعلام وقوع جرم به مراجع قضایی یا مجازات فرد مجرم مطرح می کند، دعوای کیفری است . در واقع دعوای کیفری زمانی که یکی از عناوینی که در قانون مجازات اسلامی جرم شناخته شده و برای آن مجازات تعیین گردیده مطرح می شود . از جمله عناوین مجرمانه مانند : قتل ، کلاهبرداری ، خیانت در امانت ، جعل ، فحاشی ، توهین و ….. می باشد . به فردی که برای رسیدگی به یک جرم به دادسرا مراجعه می کند شاکی می گویند . لازم به ذکر است که شکایت در دادسرا با برگه مخصوصی با عنوان شکوائیه که در واقع تقاضای کتبی یا شفاهی است آغاز می گردد .

02

دعاوی کیفری

دعاوی حقوقی، دعاوی هستند که وقوع تعداد بسیاری از آنها به علت عدم آگاهی و توجه خود شخص رخ می دهد و در بیشتر موارد نیز به زیان وی پایان می یابد. در صورتی که استفاده از وکیل خوب و استفاده از دانش و تجربه وی میتواند از بسیاری صدمات مالی و روانی پیشگیری کند. امروزه قسمت بزرگی از دعاوی که در کشور مطرح است در زمینه حقوقی میباشد. حتی قبل از طرح دعوی نیز مشاوره با وکیل میتواند از وقوع بسیاری از پیش آمدها که ممکن است در جریان دادرسی به زیان شخص تمام شود، جلوگیری می کند.

03

دعاوی حقوقی

04

دعاوی تجاری

دعاوی تجاری به دعاوی گفته میشود که به اقتضای تجارت و کسب و کار بین تجار با هم یا بین اشخاص غیر تاجر و تجار شکل میگیرد. در یک قاعده عمومی این دعاوی اصولا در صلاحیت محاکم عمومی حقوقی هستند و آیین دادرسی مدنی بر آنها حاکم است؛ اما مواردی نیز وجود دارد که صلاحیت و آیین رسیدگی به این دعاوی تحت مقررات دیگری از جمله قوانین کیفری است. دعاوی تجاری را میتوان در چند دسته طبقه بندی کرد. با توجه به ماده دو قانون تجارت که تصدی به برخی فعالیت ها نظیر تصدی به فعالیت بیمه یا تحصیل اموال منقول به قصد فروش و اجاره را عملیات تجاری محسوب می کند بسیاری از اختلافات در کسب و کارها اختلافات و دعاوی تجاری محسوب میشود.

about
دریافت مشاوره

قبل از شروع پرونده ، مشاوره دریافت کنید.

ارائه خدمات مشاوره تخصصی در حوزه های مختلف وکالت اعم از کیفری، حقوقی، تجاری، خانوادگی و …

Call Now Buttonمشاوره تخصصی